Prep Time 5 minutes
Total Time 5 minutes
Yield 4 portions

Ingredients

  • 4 Tomates de taille moyenne
  • 2 boules de fromage bocconcini
  • 30 ml basilic frais
  • 30 ml d’huile d’olive
  • Sel et poivre au goût

Instructions

  • Couper les tomates et le fromage bocconcini en tranches, puis hacher le basilic.
  • Sur une plaque, disposer les tranches de tomates et de fromage bocconcini en cercle concentrique en les chevauchant légèrement.
  • Ajouter du sel et du poivre généreusement.
  • Ajouter de l'huile d'olive et du basilic haché.
Nutrition Facts
Insalata Caprese
Amount per Serving
Calories
82
% Daily Value*
Fat
 
7.3
g
11
%
Saturated Fat
 
1
g
6
%
Sodium
 
6
mg
0
%
Carbohydrates
 
4.9
g
2
%
Fiber
 
1.5
g
6
%
Sugar
 
3.2
g
4
%
Protein
 
1.1
g
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

Related recipes

Arroz con huevos
Pomegranate Jewelled Chocolate Coconut Tart
Chinese Greens and Mushroom Soup
Get the latest recipes, fresh ideas, and smart shopping tips delivered right to your inbox!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.